top of page
Mem, Heit en Philou (10 x 15 cm).jpg

Over ons

 

Wij zijn Arjen en Jeanet, de trotse eigenaren van Bommelstein!

 

Al jaren bezochten wij met onze drie kinderen de Waddeneilanden en steeds vaker begon het idee naar boven te komen om een eigen vakantiewoning op een van de eilanden te hebben.

 

Na het bekijken van verschillende woningen kwam Bommelstein op ons pad. Een vakantiewoning op Ameland, het eiland waar wij lang geleden trouwden. 

 

We zijn ruim 12 jaar verder en genieten nog altijd samen met onze kinderen én kleinkinderen van onze prachtige vakantiewoning die wij ook graag delen met anderen. 

Alsof je een plek bereikt. Om je heen kijkt en weet dat je thuis bent.

Kees Spiering

PRIVÉ FOTO'S

Alsof je dit al kende voor je het zag. Er geweest was voor je er

zou komen. Zo thuis.

Kees SpieringVerbouwing 2018

Bommelstein is verbouwd. Onze vakantiewoning is niet alleen wat groter geworden, maar heeft ook een nieuwe jas gekregen.
 
Aan de voorzijde, waar nu de entree zit, is een nieuwe royale badkamer met 2e toilet gerealiseerd. De entree is verplaatst naar de zijkant van de woning en de keuken/woonkamer is wat groter aan de westzijde (ongeveer 1,5 meter uitbouw). De zuidgevel is volledig opgetrokken uit glas met 2 openslaande deuren. De hoekkeuken heeft plaats gemaakt voor een keuken aan de lange wand, met een schuifpui in de westgevel, ideaal voor toegang tot het 2e terras. Tot slot heeft het uiterlijk van de buitenzijde een frisse moderne uitstraling gekregen.

Wij kijken er naar uit de komende jaren (opnieuw) vele gasten te mogen verwelkomen in onze vernieuwde en nog comfortabelere vakantiewoning.


 

Locatie

Bommelstein
Duinrooshoek 347
9162 SR Ballum

Telefoon: +31 (0)6 5099 86 06
E-mail: klik hierPrivacyverklaring
Algemene voorwaardenFotografie door Lysanne van Rosendal Fotografie

bottom of page