top of page
Bommelstein (1 van 1)-17.JPG

Locatie

 

Onze vakantiewoning Bommelstein ligt op het vakantiepark Roosdunen. Het adres is Duinrooshoek 347, 9162 SR in Ballum. 

 

De vakantiewoning is vrijstaand, heeft een eigen parkeerplaats en ligt aan een groot open grasveld. 

Het dorpje Ballum ligt op loopafstand, het strand is 5 minuten fietsen en u staat lopend binnen een paar minuten op de heide of in het bos met volop wandelmogelijkheden.

 

Vanaf de boot is Bommelstein met de auto en fiets goed te bereiken. Ook is het mogelijk om in de haven de bus richting Ballum te nemen.

Route naar de vakantiewoning

Vanaf de boot volgt u de route richting Ballum. Ongeveer 300 meter vóór de afslag het dorpje Ballum in ligt vakantiepark Roosdunen, aan de rechterkant van de weg. Vanaf de Verbindingsweg gaat u rechtsaf richting het Snikkepad. Na ongeveer 100 meter gaat u weer rechtsaf en volgt u de Klaproosweg. Vervolgens neemt u de derde afslag links. Dit is Duinrooshoek met in het midden een groot open grasveld. De tweede woning aan de rechterkant is Bommelstein.

Wanneer u met de bus komt, vraagt u aan de chauffeur bij de halte Heideveld te stoppen. Klik hier om de looproute vanaf de bushalte naar de vakantiewoning te bekijken (de loopafstand is ongeveer 300 meter).

Klik hier voor Google Maps, met streetview. De satelietbeelden zijn actueel, maar helaas loopt streetview nog iets achter waardoor u onze vakantiewoning ziet voordat deze in 2018 verbouwd is.

Locatie

Bommelstein
Duinrooshoek 347
9162 SR Ballum

Telefoon: +
31 (0)6 5099 86 06
E-mail: klik hierPrivacyverklaring
Algemene voorwaardenFotografie door Lysanne van Rosendal Fotografie

bottom of page